Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Získané poznatky jsou cenný dar a ne cosi povinného, co Ti má zkazit dobrou náladu. (Albert Einstein)

Poté, co naši malí fotbalisté zvládli krajské kolo tohoto turnaje na jedničku, předvedli všem, že si postup na krajské finále opravdu zasloužili.

Krajská utkání se hrála v pátek 17. 5. v Sezimově Ústí ve sportovním areálu Soukeník. Do naší skupiny byly nalosovány základní školy ze Strakonic, Křemže a Chýnova. Všechny zápasy zvládli kluci s přehledem a dokonce bez inkasovaného gólu. Do čtvrtfinále postoupili z prvního místa a čekali je fotbalisté ze Slavonic. I z tohoto derby si odnesli jasnou výhru a „hurá“ do semifinále! Zde chlapci narazili na Bechyni a byl to pro ně první prohraný zápas. Hlavu ale nesklopili a boj o třetí místo, kde se opět potkali se ZŠ Křemží, neponechali náhodě.

Po právu si naši malí fotbalisté zasloužili pohár za 3. místo a bronzové medaile, které jim osobně předal hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba. Milevský Filip Zeman byl navíc vyznamenán jako nejlepší střelec turnaje.

Klukům moc děkujeme za krásné sportovní zážitky, za super kolektivní a fair hru a za výbornou reprezentaci školy.

Tým tvořili: Sopata Jan 3. B, Kosobud Jan 3. B, Zeman Filip 3. B, Hemerle Matyáš 3. B, Mikát Vít 3. A, Říha Jakub 3. A, Hajíček Tomáš 2. B a Komárek Jakub 1 B

                                                                                                                                                                        Kosobudová Štemberková Lucie

      

Více fotografií naleznete zde: Fotogalerie - Krajské finále Mc Donald’s Cupu   

Copyright © 2024 2. ZŠ J.A.Komenského Milevsko Rights Reserved.