Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Získané poznatky jsou cenný dar a ne cosi povinného, co Ti má zkazit dobrou náladu. (Albert Einstein)

Poslední pondělí letošního školního roku si žáci 5. A vyhradili na školní výlet. Stejně jako některé další třídy v letošním školním roce, tak i my jsme se vydali vlakem do Písku. Nejprve jsme procházkou došli na nejstarší kamenný most v Čechách, navštívili místní cukrárnu na nábřeží a prohlédli si stále stojící sochy z písku, kterým zatím neublížily ani nedávné deště.

Následně jsme se přesunuli zpět na Velké náměstí, kde jsme v Laser Aréně aktivně prožili zbývající tři dopolední hodiny. Šli jsme do toho naplno a vydali jsme ze sebe snad vše. Z obchodního domu, ve kterém se v horním podlaží Laser Aréna nachází, jsme tak za zvuku poledních zvonů odcházeli s pocity skvěle stráveného dopoledne, ale zároveň celí propocení. Venku jsme však záhy uschnuli, polední sluníčko a teplota vzduchu přes 32°C udělali své.

Pěšky jsme se v rozpálených píseckých ulicích přesunuli do nedalekého McDonald´s, kde si většina žáků nacpala svá bříška a doplnila tekutiny po náročném dopoledni. Od občerstvení amerického řetězce jsme se opět pěšky přesunuli k vlakovému nádraží, které právě prochází rekonstrukcí. Sem po krátkém čekání již na třetí kolej přijel náš spěšný vlak, který nás spolehlivě a rychle dovezl zpět do Milevska. Školní výlet jsme si moc užili a budeme mít opět na co vzpomínat.

                                                         třída 5. A v doprovodu Mgr. Václava Michalce a Mgr. Anny Zelenkové

                   

 Více fotografií naleznete zde: Fotogalerie – Školní výlet 5. A

Copyright © 2024 2. ZŠ J.A.Komenského Milevsko Rights Reserved.