Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Získané poznatky jsou cenný dar a ne cosi povinného, co Ti má zkazit dobrou náladu. (Albert Einstein)

Bohužel se prodloužila realizace akce Modernizace odborných učeben v hodnotě 7,8 mil Kč, která se týká učeben chemie, fyziky, přírodopisu, kovodílny, polytechnické učebny, informatiky včetně zázemí.

Jsou dokončeny stavební úpravy (podlahy, rozvody sítí, výmalby, osvětlení,…) a zbývá vybavení učeben (nábytek, pomůcky, tabule,…). Záměrem bylo, aby veškeré akce byly dokončeny o hlavních prázdninách, ale objevily se problémy ve výběrovém řízení.

V současné době je připravováno firmou AGRO-REAL nové výběrové řízení a bude předloženo kontrolním orgánům Ministerstva pro místní rozvoj ČR. Současně bylo schváleno prodloužení dotace do 31. srpna 2022.

Omlouvám se za určité problémy ve výuce, především chemie (zcela uzavřená učebna) a jazyků (v učebně není interaktivní tabule). Rovněž konstatuji, že odborné učebny žáci nemohli využívat vlivem nařízených epidemiologických opatření.

Vím, že všichni jsme se již těšili na změnu původních učeben a kabinetů, ale přes veškerou snahu zúčastněných nešla akce urychlit.

Děkuji za pochopení

Michal Divíšek, ředitel školy

Copyright © 2024 2. ZŠ J.A.Komenského Milevsko Rights Reserved.