Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Získané poznatky jsou cenný dar a ne cosi povinného, co Ti má zkazit dobrou náladu. (Albert Einstein)

Vážení rodiče, milí žáci,

Jak jste se již jistě dozvěděli ze sdělovacích prostředků, pokračuje škola od 2.11. systémem vzdělávání na dálku. Asi jsem byl velký optimista, ale stále jsem věřil v alespoň malé uvolnění pro žáky prvních, druhých a devátých tříd. Pevně doufám, že se velice brzy dočkáme zlepšení situace.

Vím, že pozice všech zúčastněných není nijak lehká. Obdivuji Vás - rodiče, kteří pravidelně pomáháte dětem a současně musíte plnit své pracovní povinnosti, mnozí v tzv. první linii, - žáky, kteří se v takto ztížených podmínkách snažíte nic nezanedbat, - učitele, kteří pravidelně připravujete výuku, pracujete on-line s žáky a ještě zastupujete za nemocné kolegy. Děkuji Vám všem.

Vážení rodiče, pro další práci Vašich dětí Vám chci nabídnout:

1) Zapůjčení školních notebooků žákům školy. O případnou zápůjčku prosím, požádejte v kanceláři školy.

2) Konzultace s vyučujícími. Jakýkoliv problém (nepřipojení, neodevzdání úkolu, neporozumění látky,…) lze řešit s pedagogem.

3) Žáci mají možnost stravování. Podrobné informace najdete v informacích vedoucí školní kuchyně.

4) Pro žáky 9. ročníků jsem aktualizoval informace o dalším vzdělávání na středních školách. Jsou doplněny informace o přijímacím řízení a jednotné zkoušce s odkazy na CERMAT.

Aktualizovány jsou informace o okolních středních školách. Konzultace poskytnu sám, nebo výchovná poradkyně paní Mgr. Markéta Kotalíková.

Mgr. Michal Divíšek, ředitel školy

Copyright © 2024 2. ZŠ J.A.Komenského Milevsko Rights Reserved.